Tips Fra Proffene På Hundepleie

Liker du virkelig hunden din? En hund er et veldig populært kjæledyr av mange grunner. Hunder elsker å spille, elsker å gi hengivenhet, og er veldig flinke til å muntre sine eiere opp. Hunder får gode venner. Dette er grunnen til at du trenger å lære å ta vare på hunden din slik at den har best mulig liv. Følg rådene som presenteres her for å være en god venn til hunden din.

Hvis du vurderer å eie en hund, husk størrelsen på hjemmet ditt når du velger rasen. Store hunder blander seg ikke godt med små leiligheter med mindre du har muligheten til å gå dem ofte. De trenger trening og plass til å streife rundt. I denne situasjonen kan en mindre sperret være det beste valget.

Vær forberedt på naturkatastrofer som også påvirker hunden din. Ha en nødforsyning av vann og mat for ham og vet på forhånd om din lokale ly for folk vil tillate kjæledyr inne. For mange kjæledyr er skadet eller tapt etter stormer, oversvømmelser og andre situasjoner som forårsaker kaos i et samfunn.

Hvis din hunden er blitt leker ytterside, ta seg tid til inspisere dens ører og hals for flått. Disse parasitter er meget vanlig og kunne lage din hunden syk hvis du ikke ta aksjonen rett fjerne. Ta din hunden å det vet hvis du ikke vite hvor å fjerne det merker du selv.

Hvis du har en hunden med ekstrem atskillelse engstelse, du kanne hjelpe nedskrive den av leker musikken eller innlevering det fjernsyn opp på når som helst du avreise din hjem. Dette vil hjelpe ham å føle seg sikrere og gi ham et lite selskap. Denne er en fint vei å oppbevare din hunden fra følelsen ensom.

Få en hund på et innfall er sjelden en god idé. Du må sørge for at du har råd til å mate en hund og dekke medisinske utgifter før du får et kjæledyr. Forskning annerledes arter å regne ut hvilke hunden ville være best til deres slekt, din Lifestyle og nummeret av din hjem.

Du må høre hvor å introdusere din hunden å annet hundene. Oppbevare seg opp på hans leiekontrakten i løpet av introduksjoner så du har bedre kontroll. Begynn med en spasertur ved å holde hans oppmerksomhet på deg. Så, på neste tur forbi, la hundene å snuse hverandre litt. Dette vil tillate dem å bli kjent med hverandre uten farene ved angrep.

Du må behandle hunden din som om det er en god venn, og det vil behandle deg det samme. Denne informasjonen vil hjelpe deg å ta godt vare på kjæledyret ditt. Artikkelen ovenfor sikkert har vist deg hvordan du har et fantastisk liv med den beste vennen i livet ditt, din nye fantastiske hund.