Tips For å Kunne Legge Til En Hund I Familien Din

Tror du at kommersiell hundemat mangler kvalitet og ernæring? Det er mye du bør vite når det gjelder å eie en hund. Mange vet bare ikke hvor de skal begynne. Disse tipsene vil hjelpe deg å lære mer om hva slags topp kvalitet omsorg din hund venn fortjener.

Pass på å holde hunden kjølig mens du reiser i løpet av sommeren med bil. Selv med din luften-forfatning opp på, hunden kanskje bli over-oppvarmet inne hans pet bærer. En enkel og rimelig mottiltak er frysing noen gallon mugger med vann og plassere dem i nærheten av ham hvor han kan krølle opp og avkjøles.

Hvis din hunden blir bortkommet, det er en meget usannsynlig det du ville se seg atter hvis ikke han har lated legitimasjonen. Tags kan komme av, så det beste alternativet er en microchip. Det er en hastig å innlegge din hunden, og den anledninger minimal ubehag. Bare register det flis ID etter det er en innlegge, og din pet ville alltid ha hans legitimasjonen med seg.

Snakke med din vet om beløpet av næringen du burde være mate din hunden hver dag. Stund noe individer gir deres hundene næringen av fulgte pakken, en gang imellom disse retningslinjene er upassende til deres hunden. Anmode din vet hva retten Meal plan er til deres hunden.

Å gi hunden et bad er avgjørende for helsen hans. Avhengig av hans størrelse og aktivitetsnivå, kaste ham i karet ukentlig eller månedlig og alltid bruke en sjampo som er laget for hunder og er pH balansert. Kjæledyr har forskjellige pH-nivåer enn mennesker, og en god hundesjampo vil la hunden din være ren med en vakker skinnende frakk.

Tren kjæledyret ditt på hvordan du oppfører deg riktig når det er i bånd. Hunden din må forstå «hæl» kommandoen og svare på den ved å gå ved siden av deg, ikke foran eller bak deg. Dette holder deg og hunden din trygg mens du går. Hvis du bruker et løst bånd, hjelper du hunden din til å innse at dette er den beste måten å gjøre det på.

Bestem hundens spesifikke treningsregime. Hunder har ulike treningsbehov basert på kjønn, generell helse, alder, raseblanding eller rase. Hver hund bør ha et par 10-minutters turer om dagen rundt kvartalet. Hunder mellom 6 og 18 måneder, aktiv rase eller blandede raser, terriere, hunder og beding hunder vil mest sannsynlig kreve mer fitness enn andre typer hunder.

Send hunden din til skolen! Han vil føle seg mer komfortabel med å vite nøyaktig hva som forventes av ham, og lydighetsskolen vil hjelpe ham å lære det. Det vil også øke selvtilliten hans, og selvfølgelig gjøre et mer veloppdragent kjæledyr av ham. Ring rundt lokalt og se om du kan registrere ham for en prøvetime og ta det derfra.

Å eie en hund er både et privilegium og en glede, spesielt når du gjør deg selv til en velutdannet eier. Det er mange ting hunden din kan spise i tillegg til det som er i butikken. Bare bruk informasjonen her for å hjelpe deg med å finne det beste omsorgsprogrammet for hunden din.