Hvordan Stoppe Hunden Fra å Tygge På Husholdningsartikler

Har du noen gang eid en hund, eller vurderer du å få en? I så fall vet du allerede hvor fantastisk det er å være hundeeier. En solid kunnskapsbase vil forberede deg til å bli en enda bedre hundeeier, akkurat som tilfellet er med så mange andre livsferdigheter. Les videre for å finne noen nye råd.

Mye som folk i USA, mange hunder er overvektig. Å ha et par ekstra pounds på rammen deres kan føre til en rekke helseproblemer, som kreft eller diabetes. Mange eiere bare Attack deres pets. Snakke med din veterinarian om hvor mange kalori din hunden nødvendig hver dag så du kanne innstille deres meals følgelig.

Vær forsiktig med loppebehandlingen du skal bruke på hunden din. Mange av dem kan forårsake kreft hos barn. Snakk med veterinæren din om de sikreste alternativene, og ikke la barna i nærheten av hunden mens du gjør en behandling.

Hold hundens tenner i tuppen tips tilstand. Akkurat som mennesker kan en hund lide av tannpine, tannkjøttsykdom og til og med tanntap. Regelmessig børsting vil sikre at tennene og tannkjøttet holder seg sunne og sterke. Uten regelmessig børsting er det anslått at tannsykdom vil påvirke opptil 80% av hundene ved tre års alder. I tillegg til tannrengjøring av en veterinær, må du passe på at du pusser hundens tenner regelmessig.

Hvis lærer opp har bli praksis og kjedelig med din hunden, betenke introdusere behendighet øvelser inn i blande. Disse ville fremdeles lære din hunden å lyde og være utfordrende, bortsett fra de har tendens til være en meget flere moro enn det stamgjest kommandoene. Få hele familien involvert ved å gjøre et hinder kurs og jobbe hunden gjennom det ofte.

Hvis du er i markedet for en stamtavle valp, du bare kan finne ham på pund. Der er ofte ren bred hundene for Le og hjelpe, og de er desperat inne nød av hjem. Rettferdig ringe din innenbys pund å finne ut hva arter de har anvendelig. Når du oppta en hunden, du bevare dens livet.

Invester i et eget badekar hvis hunden din får hyppige bad. Kjøp et stort metallbasseng hvor du vil ha god plass til å skrubbe, men vil ikke risikere å tette rørene på badet. Å gi ham et bad ute og vekk fra glattheten i et porselenskar er også tryggere for deg

Bruk positiv forsterkning for å lære hunden din vaner som du ønsker å se fra dem. For eksempel, hvis du legger merke til at hunden bjeffer når noen kommer inn i hjemmet ditt, kan du belønne ham for ikke å bjeffe med en godbit. Hunden vil da assosiere å være ganske med belønningen som han vil motta.

Som nevnt tidligere, er det mange belønninger til hundeeierskap. Du får enda mer ut av hundeeierskap når du er kunnskapsrik om kjæledyret ditt. Heldigvis gjør du det rette ved å lese artikler som den du leser ovenfor. Følg rådene som presenteres her for å ha et utmerket forhold til hunden din.